keyboard_arrow_up

Klantervaringen

Beoordeel ons

Reviews

De Scheidingsadviseur heeft 229 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.4.



Deze recensie is geplaatst op 17-09-2018.

De adviseur heeft ons geweldig geholpen , als hij er voor gaat dan gaat hij er ook 100% voor! Hij geeft duidelijk uitleg en houd je goed op de hoogte van hoe alles verder gaat. En blijft altijd positief van het gaat ons lukken en brengt die positieve ook over op de klant. Hij heeft voor ons gezorgd dat wij van 6,3 naar 4,3 dus lagere maandlasten zo als belooft.



Deze recensie is geplaatst op 14-09-2018.

ze zijn heel goed en geef me echt voordelig voor mijn alle krediet en ook adviseren me over de lage rente van mijn krediet. Ik vond heel erg top.



Deze recensie is geplaatst op 05-09-2018.

Zeer deskundig en zeer betrouwbaar. duidelijke taal.



Deze recensie is geplaatst op 30-08-2018.

Snelle en vriendelijke service! Het fijne is dat er met je meegedacht wordt wat erg prettig is.



Deze recensie is geplaatst op 25-08-2018.

Zorgvuldig accuraat en vriendelijk en denkt mee wat op lange termijn de beste oplossing is.



Deze recensie is geplaatst op 24-08-2018.

Rene is een relaxte kerel en heeft voor mij super snel een krediet verhoogt en omgezet, met betere voorwaarden. Alles verliep op rolletjes en was binnen 5 dagen geregeld en ook nog met een lagere rente. zeker in de toekomst weer gebruik maken van De Kredietadviseur en met name mijn persoonlijke adviseur, Rene.



Deze recensie is geplaatst op 19-08-2018.

Heel goed en snel geholpen, alles was duidelijk, en als we vragen hadden werden wij direct te woord gestaan, goede communicatie, heel blij met de vriendelijke service



Deze recensie is geplaatst op 15-08-2018.

Zeer duidelijke uitleg, goed persoonlijk contact (telefonisch) en zeer goed bereikbaar



Deze recensie is geplaatst op 15-08-2018.

Snel antwoord op vragen snelle afhandeling van alles en heel gemakkelijk alles via app en mail



Deze recensie is geplaatst op 08-08-2018.

Goede en duidelijke uitleg zoeken ook voor de best mogelijke oplossing bij een probleem.



Deze recensie is geplaatst op 08-08-2018.

Uitstekende en snelle service, goed meegedacht en op doortastende wijze zaken afgehandeld



Deze recensie is geplaatst op 27-07-2018.

De adviseur heeft ons zeer deskundig te woord gestaan en op een goede manier met ons mee gedacht. Een en ander is snel in gang gezet door de adviseur, waarbij het ons opviel dat de adviseur snel reageerde op onze vragen.



Deze recensie is geplaatst op 19-07-2018.

Snel en vriendelijk. Makkelijk via internet. Goed verzekerd en snel contact met adviseur



Deze recensie is geplaatst op 18-07-2018.

goed hulp bij het omzetten van onze doorlopende krediet naar een persoonlijke lening met een lagere rente. Bij vragen en dingen regelen een hele snelle reactie



Deze recensie is geplaatst op 16-07-2018.

Het is de tweede keer dat ik met de adviseur een krediet heb afgesloten,En ben zeer tevreden hem als adviseur te hebben allemaal snel afgehandeld enz. dank je wel voor de snelle afhandeling



Deze recensie is geplaatst op 14-07-2018.

De adviseur is me aanbevolen door mijn hypotheekadviseur. Hij heeft me snel, vriendelijk van een uitgebreid en passend kredietadvies voorzien. Binnen een zeer kort tijdsbeslag (nog geen 2 weken) had hij alles voor me geregeld. Ik ben erg tevreden iver zijn inzet en adviezen.



Deze recensie is geplaatst op 02-07-2018.

De adviseur is zeer professioneel en weet hierdoor mensen op een oprechte manier te overtuigen!



Deze recensie is geplaatst op 28-06-2018.

De adviseur heeft mij uitstekend geholpen. De contacten verliepen erg prettig en op mailberichten werd snel gereageerd. Hierdoor was de doorlooptijd kort vanaf de aanvraag tot acceptatie door de geldverstrekker. Ik ben zeer tevreden en beveel deze adviseur van harte aan.



Deze recensie is geplaatst op 19-06-2018.

De adviseur is heel begripvol, begrijpend en een goed adviseur, neemt de tijd voor je in alle rust.



Deze recensie is geplaatst op 15-06-2018.

Prima opgepakt en afgehandeld, we hebben ingelost en nieuw krediet heeft een scherpere rente. Niets dan lof.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Gratis intake mét deskundig advies
  2. Snel duidelijkheid over uw financiële situatie
  3. Complete mediation in 3 tot 5 sessies

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.4

Score op basis van 229 beoordelingen.