keyboard_arrow_up

Klantervaringen

Beoordeel ons

Reviews

De Scheidingsadviseur heeft 166 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.3.



Deze recensie is geplaatst op 30-12-2017.

Ze zijn heel snel en helder. Denken goed mee en informeren goed.



Deze recensie is geplaatst op 27-12-2017.

Prima uitgelegd en snel geholpen daarom geef ik deze dikke score



Deze recensie is geplaatst op 19-12-2017.

Goeie service en correct. Bedankt voor de hulp. Heel corrrect gedaan en geadviseerd



Deze recensie is geplaatst op 18-12-2017.

Vriendelijk, behulpzaam, snel, goed advies., goed bereikbaar, belt meteen terug indien nodig.



Deze recensie is geplaatst op 15-12-2017.

De adviseur is een vriendelijk persoon en duidelijk in zijn verhaal. Ik vond het prettig dat hij er bovenop zat en constant contact onderhield.



Deze recensie is geplaatst op 14-12-2017.

Alle afspraken, terugkoppelingen zowel telefonisch als per e-mail werden keurig en tijdig nageleefd. Er werd meegedacht in oplossingen door de medewerkers. De kosten, in rekening gebracht voor de bemiddeling, waren alleszins redelijk te noemen.



Deze recensie is geplaatst op 12-12-2017.

Wij geven deze score omdat we heel netjes benaderd zijn en omdat alles perfect uitgelegd werd en ook heel uitgebreid op papier stond hoe het allemaal in zijn werk ging. Het was allemaal erg duidelijk voor ons. Prima en uitstekende service.



Deze recensie is geplaatst op 11-12-2017.

Ik ben altijd zeer vriendelijk en correct benaderd. De adviseur heeft naar mijn mening erg hard gewerkt om de lening naar een andere bank over te zetten zodat ik minder rente ga betalen. Ben ik erg content mee!



Deze recensie is geplaatst op 20-11-2017.

Alles goed doorsproken en overlegd en alles was duidelijk



Deze recensie is geplaatst op 20-11-2017.

Deze adviseur heeft alles netjes afgehandelt. Wn alles voor ons gedaan wat hij kon doen/



Deze recensie is geplaatst op 20-11-2017.

Heldere taal in uitleg, zowel mondeling evenals schriftelijk (mail) voor wat betreft inhoudelijke kennis van kredietvormen, kort en krachtig met betrekking tot terugkoppeling voortgang. Prijs-kwaliteitsverhouding zeer zeker waard, met name op het gebied van service, doorgaan totdat de klant tevreden is.



Deze recensie is geplaatst op 20-11-2017.

Goede en snelle service. Goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken



Deze recensie is geplaatst op 18-11-2017.

De adviseur nam zeer snel kontakt op en ging direct aan de gang



Deze recensie is geplaatst op 16-11-2017.

De adviseur is een waar vakman, wie grotendeels altijd telefonisch of per mail bereikbaar was. De adviseur zijn inzet om het financieel voor ons voor elkaar te krijgen was groot. Wij konden al snel ons vertrouwen in zijn handen leggen.



Deze recensie is geplaatst op 09-11-2017.

Goed en correct te woord gestaan, als ik vragen had kon ik altijd bellen of mailen en kreeg ik ook altijd snel respons.



Deze recensie is geplaatst op 08-11-2017.

Geen vijf : We hadden aangegeven geen gebruik te willen maken van een ORV van Reaal, toch hebben een aanbieding van Reaal ontvangen. In een telefonisch onderhoud kregen we de keuze tussen een 5 of 6 jarig contract, maar de aanbieding op papier was uiteindelijk een 5 jarig. Verder is alles wel keurig en netjes afgehandeld, dus vandaar een vier en niet een drie of lager.



Deze recensie is geplaatst op 05-11-2017.

erg betrokken.zeer duidelijke uitleg. veel contact gehad.



Deze recensie is geplaatst op 17-10-2017.

Correcte mondelinge en schriftelijke communicatie; verstand van zaken; goede bereikbaarheid; nakomen gemaakte afspraken.



Deze recensie is geplaatst op 17-10-2017.

Prima uitleg gehad. Snelle afhandeling. nu nog wachten op de officiële stukken en contracten i.v.m. e over sluiting pl



Deze recensie is geplaatst op 16-10-2017.

correcte duidelijke afhandeling zonder kleine lettertjes. snel afgehandeld. goede communicatie.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Gratis intake mét deskundig advies
  2. Snel duidelijkheid over uw financiële situatie
  3. Complete mediation in 3 tot 5 sessies

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.3

Score op basis van 166 beoordelingen.