keyboard_arrow_up

Over ons

De Scheidingsadviseur kan als ervaren mediatonpartij jullie scheiding van A tot Z begeleiden. Daarbij hebben we als scheidingsmediator zowel aandacht voor het zakelijke als het emotionele aspect van jullie scheiding.

U krijgt mediation en financieel advies in één

Van afspraken over de omgangsregeling en het ouderschapsplan tot de berekeningen van de partner- en kinderalimentatie, en van de verdeling van de inboedel en het vermogen tot het opgebouwde pensioen, we zorgen ervoor dat jullie samen tot werkbare afspraken komen en leggen die juridisch vast.

Bij ingewikkelde financiële of juridische vraagstukken kunnen wij altijd extra advies inwinnen bij onze specialisten. De Scheidingsadviseur is namelijk onderdeel van een veel groter netwerk van financieel specialisten zoals De Hypotheekadviseur, De Kredietadviseur en De Verzekeringsadviseur. U bent bij ons dus in goede handen.

Werken in stappen

Omdat we als geen ander begrijpen dat er bij een scheiding heel veel op u af komt, gaan we stapsgewijs te werk. We werken altijd in vaste blokken, zodat u precies weet wat we de volgende keer gaan bespreken en u zich daarop kunt voorbereiden. Zo lopen we gestructureerd door het gehele scheidingsproces heen. Alle afspraken leggen we vast in vaststellingsovereenkomsten. Deze sturen wij vervolgens naar de advocaat en dan naar de rechtbank.

Standaard pakketten en maatwerk

Bij de Scheidingsadviseur zijn we uniek in het aanbieden van zowel standaard pakketten als de mogelijkheid tot het samenstellen van een maatwerk pakket. Bij een maatwerk pakket stemmen we samen af wat u zelf kunt en wilt doen, zoals uw belastingaangifte invullen en overleggen met uw hypotheekverstrekker over de mogelijkheden voor uw hypotheek. Voor de zaken die u door ons wilt laten oppakken spreken we een vast tarief af of een uurtarief als u dat fijner vindt. Bovendien krijgt u bij iedere mail direct een factuur zodat u altijd de huidige stand van zaken wat betreft de kosten weet.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

We beginnen altijd met een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we u wat we voor u kunnen betekenen en bespreken we wat u van ons verwacht. Op basis van dit gesprek kunnen jullie beslissen of onze werkwijze bij jullie past. Ook na de scheiding houdt onze dienstverlening niet op. Tijdens een gratis nazorggesprek horen we graag hoe jullie het proces hebben ervaren en of de afspraken werkbaar blijken te zijn. Ook de afwikkeling van de pensioenverdeling met het pensioenfonds wordt afgerond. Zo weet u zeker dat uw scheiding helemaal rond is en u uw blik op de toekomst kunt gaan richten.

Professionele begeleiding

Bij de Scheidingsadviseur bent u verzekerd van jarenlange ervaring in scheidingsbemiddeling. Binnen twee tot drie maanden regelen we alle financiële en juridische zaken. U heeft nergens omkijken naar. Daarbij gaan we onafhankelijk en onpartijdig te werk. Een uitweg vinden die voor beide partijen acceptabel is, is waar we naar streven. U heeft een vast contactpersoon waar u altijd terecht kunt met vragen die bij u spelen.

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij een vestiging bij u in de buurt. Met vestigingen van Nijmegen tot Bergen op Zoom en van Ulft tot Uithoorn helpen we u door heel Nederland.

De 7 zekerheden van de Scheidingsadviseur

  1. Altijd een mediator bij u in de buurt
  2. Gratis intake mét deskundig advies
  3. Snel duidelijkheid over uw financiële situatie
  4. Erkend financieel adviseurs
  5. Onafhankelijke en ervaren mediators
  6. Helder over kosten
  7. Complete mediation in 3 tot 5 sessies

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.4

Score op basis van 229 beoordelingen.


Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Gratis intake mét deskundig advies
  2. Snel duidelijkheid over uw financiële situatie
  3. Complete mediation in 3 tot 5 sessies

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.4

Score op basis van 229 beoordelingen.