keyboard_arrow_up

Ons Stappenplan

  • Gratis intake mét deskundig advies
  • Mediationsessies en afspraken
  • U beider belangen in kaart

Een ervaren mediator begeleidt u als onafhankelijke partij bij het maken van alle scheidingsafspraken. En met onze landelijke dekking is er altijd een mediator bij u in de buurt. Ook 's avonds. Tijdens de gratis intake maken we kennis met u en bespreken we uw persoonlijke situatie en specifieke wensen. Uw adviseur licht zijn of haar werkwijze toe en u krijgt een indicatie van de doorlooptijd van uw scheiding en de te verwachten kosten. Daarnaast kijken we of u in aanmerking komt voor een toevoeging (subsidie). Een gratis informatiegesprek inplannen kan telefonisch via 0184 208808 of u vult het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.

Heeft u allebei na de kennismaking een goed gevoel over de mediator en zijn of haar werkwijze? Dan begint u aan het scheidingsproces. Uw mediator informeert u beiden ook over de betalingen. U kunt bij de Scheidingsadviseur tevens kiezen voor Scheiden in een dag. Maar dan moet u wel voldoen aan bepaalde voorwaarden. Anders kiest u voor complete mediation in 3 tot 5 sessies.

Tijdens de mediation sessies brengt De Scheidingsadviseur alle belangen voor u beiden in kaart. U legt afspraken voor de toekomst gezamenlijk vast in een scheidingsconvenant. Dit convenant ondertekent u beiden. Daarna vraagt de Scheidingsadviseur uw echtscheiding aan bij de rechter.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Gratis intake mét deskundig advies
  2. Snel duidelijkheid over uw financiële situatie
  3. Complete mediation in 3 tot 5 sessies

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.4

Score op basis van 229 beoordelingen.